Flexfone erhvervstelefoni, mobil telefoni og Teams integration

Hvad er Flexfone?

Flexfone er et moderne professionel telefonanlæg som kombinerer de traditionelle telefonanlægs funktioner med medarbejdernes mobil-telefoner, og giver samtidig en enorm fleksibilitet i forhold til at jonglere med de forskellige direkte numre, mobilnumre, fastnetnumre og lokalnumre

Integration af virksomhedens mobiltelefoner gør, at I ikke længere er bundet til en bordtelefon, men også kan modtage arbejdsopkald på mobilen.

Via medarbejderens personlige portal Myfone.dk kan jeres medarbejdere selv oprette profiler, der passer til deres individuelle behov og arbejdssituationer. Eksempel: Modtage alle kald på mobil når medarbejderen er på farten, eller lade opkald går videre til en kollega når vedkommende er i møde.

 

Og bemærk: Flexfone leveres uden låste aftaler (kontrakter) og unødvendig merkøb. Telefoni systemet kan justeres løbende efter behov. Prøv det gratis i 30 dage (Demopakke)

 

Flexfone har fuld integration til Microsoft Teams - se mere her:

https://www.flexfone.dk/microsoft-teams

Vil du vide mere om de grundlæggende funktioner, så se her: http://www.flexfone.dk
Fra det lokale vestjyske område har vi følgende kundecase:
Troldtekt
 

Vil du gerne vide mere, så kontakt os i dag på 70202116 for en snak om Hosted PBX med FlexFone

Vi sidder klar ved telefonen - og er klar til at forklarer dig yderligere, og rådgive dig bedst muligt til den rigtige løsning. Så du kan roligt teste os af - evt. blot med et enkelt nummer til at begynde med.