Hostede Services

Som Cloud Service Partner (CSP) kan vi tilbyde alle nødvendig løsninger til en virksomhed, evt. som samlede pakker.

Vi samarbejder med Microsoft på Office 365, Microsoft 365 og Azure og med et samarbejde med dansk (jysk) hostingcenter kan vi ligeledes tilbyde backup løsninger og færdigpakkede server og remote desktop løsninger. Dertil kommer Webshop løsninger (Vi leverer implementeringer og opsætning af webshops i et samarbejde med kollegaer)

 

Selv om vi lever i en global verden, kan det stadig betale sig at handle lokalt. I hvert fald hvis du tænker på at lægge it-driften ud af huset og få en hostet løsning.

Ved at vælge en
lokal partner beholder du din virksomheds data tæt på dig, og har du spørgsmål eller problemer, skal du ikke ringe til den anden side af jorden for at få hjælp.

Samtidig får du alle fordele ved at lægge din it ud i clouden:

  • En skræddersyet it-løsning, der tilpasses netop dit firmas behov
  • En forandringsklar løsning, der er gearet til den brændende platform, mange firmaer befinder  sig på i dag
  • Udgifterne fordelt på et driftsbudget, frem for et investeringsbudget
  •  

Du får færdigpakket it leveret over nettet, så du og dine kollegaer kun skal tænde for jeres pc'er. Der skal ikke installeres servere eller andet udstyr. Og vi klarer alt det kedelige med backup og sikkerhedsopdateringer. Så du kan bruge din tid og energi på det, du tjener penge på. Og hvis du ser på it som enhver anden forsyning, giver det jo meget god mening. Du køber heller ikke dit eget vandværk for at få vand i hanen.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan forbedre din virksomheds it, så kontakt os endelig på telefonen herunder.