Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystem

Oprettelse af ny Uniconta konto, klik her

Det giver fri adgang til Uniconta Demo regnskab, som du kan afprøve det i 30 dage med egne data.

Eller kontakt os på 70202116 for flere informationer og opsætning af Demo regnskab.

 

Sidder du i dag med en gammel C5, så skift til Uniconta og få komplet økonomistyring med mulighed for logistik, projekt og time/sag

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft. I Vestjysk EDB Center har vi efter mange års erfaring med Navision C5, Navision financiel, Admiral m.v. valgt at fokusere på det nye cloud system Uniconta.

Til dels fordi det har arvet nogle af kvaliteterne fra de gamle programmer, men ikke mindst fordi det er kommet op på en moderne platform, blevet innovativt og fremtidssikret med tilhørende muligheder for udvikling af automatiserede løsninger.

 

 

Kom i gang allerede nu

Sidder du hjemme, og mangler effektiv adgang til f.eks. din C5 eller et andet økonomisystem, så kan du skifte hurtigt og nemt til Uniconta.

Vi kan hjælpe dig med både konvertering og opstart samt eventuelle opsætninger online. Du kan skifte til Uniconta i dag og køre gratis i 30 dage. Så har du en bekymring mindre, og styr på økonomien.

 

 

 

 

Resultatet er Uniconta, et intuitivt regnskabsprogram der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver dig komplet overblik over din virksomhedsøkonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter

  • Opret egne felter og kartoteker

  • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder

  • Generer og download egne rapporter

  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater, automatisering af bilagshåndtering.

  • Nem søgning på alle data

  • Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vi kan tilbyde til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. 

Maksimal hastighed

Uniconta er et program, der afvikles ligesom Microsoft Office. Programmet kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, “glemmer data” eller smider dig af. Du kan også tilgå regnskabet fra en browser.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta på dine egne data – helt gratis i 30 dage. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan konvertere dit gamle regnskab fra C5 og teste det af.
Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konverteret egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

 

500x500